Azandrás

Egy évvel múltam negyed százados, voltam már majdnem kifejlett politikus, és újságot is írtam! Nem szoktam reggelizni de a szervezetem bioritmusa már ráállt erre a tényezőre. tehát ez egészséges. Szeretem a kihívásokat, pláne a lehetetlen feladatokat és mérhetetlen fejelett az igazságérzetem! Kifejezetten utálom a képmutató, karrierista embereket, ellenben az olyanokat rendkívül kedvelem, akik hisznek abban, hogy minden katona tarsolyában ott lapul a marsallbot és ezt kellő szerénységgel vallják! Alapelveim: 1. Soha nem volt még úgy, hogy ne lett volna sehogy se! 2. Olyan munkát válassz, amit szeretsz csinálni, hogy soha többé ne kelljen dolgoznod! A kérdés amire folyamatosan keresem a választ: Ha a vajas kenyér mindig a vajas oldalára, a macska pedig a talpára esik, mi van akkor, ha a macska hátára kötözünk egy vajas kenyeret és úgy ejtjük le?

Friss topikok

Linkblog

De tényleg mi a lézergaluskavágó ez?

2010.09.30. 12:50 azandras

Nézelődtem a neten, jó szokás szerint, sokan tudják rólam, hogy érdekelt és érdekel is a politika, bár ez az érdeklődés olyan gyorsan olvad el mostanság, mint az Alpok gleccserei! Ezt az üvegházhatást erősítette most fel az LMP nevezetű képződmény. 

LMP párték ugyanis csináltak egy videót. Nos azon kívül hogy ez egy fantáziátlan amatőr gagyi, szerintem az átlag honpolgárnak lövése sincsen, hogy miről szól. De most tényleg. Nektek mit jelen az, hogy egy mutogatós bácsi odaoson egy prostituált jellegű cafkához, és megmutatja (a néző számára szerencsére nem publikus) hímtagját! Erre a csajé azt válaszolja, hogy na azért mindent én sem szopok be. Hümm hümmm hümm. Hát most tényleg lumpiékra fogok ezek után szavazni. 

Namost persze tudjuk ugye hogy a cuclisták mostanság LMP-éket utánozzák, mert a cocialista logó egy jó darabig kiment a divatból(négy év múltán lesz még retró feelingje), na de erre ilyen nyomoronc módon reagálni! Tényleg, ehhez hány sört kell betolni, meg hányat kell tekerni, hogy egy ilyen kulturális, kretén ocsmányság megszülessen? ÓÓÓ mondjátok el! 

Na mindegy nézzétek meg! Tudnék ordenáré módon vulgáris lenni de nem akarok!

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azandras.blog.hu/api/trackback/id/tr622334432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.30. 16:08:51

Azért annyira nem bonyolult. A hölgy a szavazópolgárokat szimbolizálja. Az úr azért simogatja az MSZP-s plakátokat, mert ő a régi pártokat szimbolizálja, akinek a micsodájára nem kíváncsi a hölgy. Ez egy geg, ember, kicsit durva, de az.

azandras 2010.09.30. 22:27:09

Én ezzel tisztában vagyok ám;) Csak szerintem az átlag ember nem biztos, hogy ezt levágja! Geg! Király:) Ezt is sikerült magmnak diagnosztizálni! És? Akkor is gagyi!

hulyeinformatikus 2010.10.02. 10:31:39

Baszki, azt hittem azt fogja mondani a csaj, hogy "Lehet munkám és gyerekem?"

azandras 2010.10.02. 12:38:49

@hulyeinformatikus:

Szokás volt mondani: Tényleg a remény hal meg utoljára:)
süti beállítások módosítása